ΑΔΥΤΟΝ

ΜΑΥΡΟΥΔΙ

ΟΙΝΟΣ ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ
Π.Γ.Ε. Θράκη


Μια απόδειξη του πολυδύναμου της τοπικής ποικιλίας της Θράκης.

 

Ολιγόωρη παραμονή με τα στέμφυλα, ζύμωση σε δρύινα βαρέλια, σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες και παραμονή σε αυτά για έξι μήνες. Αρώματα φρούτων του δάσους και ροδάκινου συνδυάζονται με νότες βανίλιας και σοκολάτας. Στο στόμα γεμάτο και πολυδιάστατο με γαργαλιστική οξύτητα και έντονο τελείωμα.

 

Απολαύστε το μόνο του, με συνοδεία θαλασσινών, ασιατική κουζίνα ή φρουτοσαλάτες.
Σερβίρεται στους 10-120C.