ΑΔΥΤΟΝ

ΜΑΥΡΟΥΔΙ & SYRAH

ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ

Π.Γ.Ε. Θράκη

 

Το Μαυρούδι, η γηγενής ποικιλία της Θράκης και μια από τις αρχαιότερες στην Ελλάδα συναντά το κοσμοπολίτικο Syrah.

 

Η μακρά προζυμωτική εκχύλιση, η πολύ προσεγμένη αλκοολική ζύμωση και η παραμονή για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια συνθέτουν ένα απολαυστικό πάντρεμα γεύσεων, αρωμάτων και πολιτισμών. Αρώματα αποξηραμένων φρούτων, ξύλου, βανίλιας και καφέ, καλοδομημένο, ευχάριστα τανικό και με μεγάλη διάρκεια.

 

Ιδανικό για πικάντικα, λιπαρά τυριά, κοκκινιστά κρέατα και το περίφημο κατσίκι Σαμοθράκης.

Απολαύστε το στους 16-180C.